آخرين ارسال هاي تالار گفتمان
![]()
|
![]()
|
با توجه به فراگیر شدن سیستم عامل اندروید و گستردگی طیف افراد استفاده کننده از این سیستم عامل بازی های زیادی برای این سیستم عامل منتشر شده است که راه های نصب متفاوتی دارند.در سرزمین عجایب می خواهید آموزش جامع نصب بازی های اندروید را به شما آموزش دهیم.
دسته بندی بازی ها برای نصب در اندروید:
بازی های ساده:
این بازی ها فقط دارای یک فایل نصبی می باشند که بیشتر بر روی تمامی گوشی های اندرویدی قابل اجرا می باشند. اغلب این بازی ها جهت اجرا به سخت افزار پایینی نیاز دارند و نصب آنها بسیار ساده می باشد.مانند بازی های انگری برد. تنها نکته ای که در مورد نصب این بازی ها وجود دارد این است که نسخه اندروید شما با نسخه مورد نیاز جهت اجرای بازی که در قسمت دانلود هر بازی ذکر شده است متناسب باشد. مثلا اگر یک بازی نیازمند اندروید نسخه 2.3 است روی اندروید 2.2 اجرا نخواهد شد.
بازی های دیتا دار:
این دسته از بازی ها از دو قسمت فایل نصبی بازی و فایل دیتا تشکیل شده اند.نحوه نصب بازی های دیتا دار اندروید به این شکل است که بعد از نصب فایل اصلی بازی، فولدر دیتای آن باید در حافظه جانبی گوشی یا تبلت در مسیر مشخصی کپی شود. بازی های دیتا دار معمولا بازی های سنگینی هستند و جهت اجرای آنها شما نیاز به سخت افزار مناسب خواهید داشت. منظور از سخت افزار همان سی پی یو، رم و گرافیک می باشد.
مود و نسخه مود شده چیست؟
به عبارت ساده مود در اندروید معادل کد تفلب و ترینر برای بازی های کامپیوتر می باشد. بازی های مود شده معمولا دارای پول بی نهایت، آزاد بودن تمامی مراحل و … می باشند.
انواع فایل های دیتا:
فایل های دیتای اختصاصی:
این فایل های دیتا مخصوص گرافیک های مختلف نظیر Mali – PowerVr – Adreno -Tegra 3 و … منتشر می شوند که با توجه به نوع گوشی خود باید یکی از آنها را دانلود نمایید.محل کپی این دیتا در کارت حافظه مسیر Android/Data می باشد.
فایل های دیتای مشترک:
این فایل های دیتا دارای پسوند Obb می باشند و با بیشتر پردازنده های گرافیکی سازگاری دارند.محل کپی این دیتا در کارت حافظه مسیر Android/Obb می باشد.
تذکر:اگر در کارت حافظه شما در فولدر Android فولدر Obb یا Data وجود ندارد خودتان یک New Folder بسازید ونام آن را تغییر دهید.
نکات قبل از نصب بازی
سخت افزار مناسب:
قبل از دانلود بازی مطمئن شوید که گوشی شما قابلیت اجرای بازی های سنگین را از نظر سخت افزاری دارا می باشد. یک گوشی معمولی جهت اجرای بازی های نیمه سنگین باید حداقل دارای 1 گیگ رم سخت افزاری و 1 گیگا هرتز سی پی یو باشد. قطعا جهت اجرای بازی های سنگین تر مثل SSX نیازمند سخت افزاری بالاتر نظیر 1.5 گیگ رم و سی پی یو چند هسته ای خواهید بود.
رام مناسب:
اگر رام اندروید شما نسخه رسمی می باشد معمولا با اجرای بازی ها مشکلی نخواهید داشت اما اگر اندروید باز هستید و رام های مختلفی را روی گوشی خود نصب می کنید مطمئن شوید که آن رام معتبر بوده و از نظر اجرای بازی ها مشکلی ندارد.
سینک کردن اکانت گوگل:
جهت اجرای بازی ها شما نیاز به سینک کردن اکانت گوگل در گوشی خود دارید. برای این کار ابتدا باید یک اکانت گوگل یا جیمیل بسازید سپس در قسمت تنظیمات اندروید به قسمت Accounts رفته با انتخاب گزینه Add account و با انتخاب Google با وارد کردن مشخصات به اکانت خود متصل شوید.
اتصال به اینترنت:
برخی از بازی ها نیاز دارند تا قبل از اولین اجرا به اینترنت وصل شوند. پس مطمئن شوید که قبل از اجرای این بازی ها گوشی به اینترنت متصل باشد.
نصب برنامه گوگل پلی سرویس و گوگل پلی گیم:
گوگل پلی سرویس یک نرم افزار ضروی برای اندروید است که جهت اجرای برخی از سرویس های گوگل نظیر نقشه گوگل و بروزرسانی نرم افزار ها از طریق گوگل پلی و همچنین اجرای برخی بازی ها به آن نیاز دارید.