همانطور که می دانید سایت فیس بوک خدمات متفاوتی را برای برقراری ارتباط برای عضوهای خود فراهم آورده است.می توانید برای دوستان خود پیام بفرستید یا در صفحه اول آنها متنی را بنویسید و همچنین می توانید از طریق قسمت چت با آنها چت کنید.

اما چگونه می تواند فقط برای اشخاص خاصی در فیس بوک آفلاین بود؟ در سرزمین عجایب می خواهیم این را به شما آموزش دهیم.


 
هنگامی که وارد اکانت فیس بوک خود می شوید می توانید ببینید که کدامیک از دوستان شما آنلاین می باشد و همچنین آنها هم می تواند مشاهده کنند که شما آنلاین می باشید.
 

 

یکی از تنظیماتی که فیس بوک در اختیار افراد قرار می دهد این است که مشترکان در هنگام ورود می توانند انتخاب کنند که آیا به صورت online وارد اکانت خود شوند یا offline.همچنین حالت دیگری هم به نام Idle وجود دارد که اگر برای مدتی طولانی فعالیتی انجام ندهید در کنار اسمتان ظاهر می شود.
 
یکی از قابلیت های کاربردی facebook ساختن لیست های مختلف و دسته بندی دوستان در آن لیست ها می باشد.این لیست هایی که می سازید در قسمت چت فیس بوک هم به نمایش در خواهند آمد و در آن قسمت هم شما می توانید این لیست ها را درست یا حدف نمایید.


آموزش ساخت لیست
بروی Friend Lists در چت فیس بوک (سمت راست پایین صفحه) کلیک نمایید.

 

قسمتی به صورت پاپ آپ نمایش داده خواهد شد که از شما اسم لیستی را که قصد ساختن آن را دارید می پرسد.

اسم مورد نطر خود را وارد کنید و بر روی Enter کلیک کنید.در این صورت لیست مورد نظر شما در قسمت چت ساخته می شود.

هنگامی که لیست خالی هست به طورت پیشفرض فیس بوک متنی را نشان می دهد که به شما می گوید می توانید بروی اسم دوستانتان کلیک نمایید، آنها را بکشید و در قسمت لیستی که ساختید رها کنید تا جزو آن گروه قرار بگیرند.این کار را برای یکی از دوستانتان انجام دهید و آن را در لیستی که ساختید قرار دهید.
 
لیست هایی را که درست می کنید به همان شکلی که در آخرین بار آنلاین شدن خود می چینید باقی خواهند ماند و با خارج شدن شما از فیس بوک تغییری نخواهند کرد.شما می توانید از این طریق به هر تعدادی که می خواهید لیست تهیه نمایید و دوستانتان را در آنها دسته بندی کنید.
 
حالا برای اینکه فقط برای اشخاص خاصی نامرئی باشید باید حداقل یک لیست داشته باشید.
در سمت راست اسم لیست یک کلید دو حالته قرار دارد.


 
 

با استفاده از این کلید می توانید تنطیم کنید که آیا برای اشخص داخل آن لیست آنلاین باشید یا آفلاین .اگر کلید به رنگ سبز باشد به معنای آنلاین بودن شما برای آن لیست می باشد و اگر خاکستری باشد به معنای آفلاین بودن شماست.اکنون به راحتی می توانید هر شخصی را که دوست داشته باشید درون آن لیست قرار داده و کلید آن را در حالت خاکستری قرار دهید تا از دید اشخاص آن لیست پنهان شوید.بدین صورت درفیس بوک آفلاین می شوید.

تذکر: هنگامی که یک لیست در حالت آفلاین قرار دارد نمی توانید به آن لیست شخص جدیدی را اضافه یا از آن کم کرد.می بایست حتما لیست را در حالت آنلاین قرار داده سپس تغییرات را انجام دهید و دوباره لیست را در حالت آفلاین قرار دهید.